Over ons

Het Rubberhuis werd in 1938 in Maastricht opgericht. In de beginjaren werd er vanuit een kleine locatie in de binnenstad voornamelijk gehandeld in rubber. Na verloop van tijd kwam er steeds meer vraag naar rubber- en aanverwante artikelen en verhuisde het Rubberhuis naar een groter pand aan de markt in Maastricht. Begin jaren 90 van de vorige eeuw werd besloten te verhuizen naar een groter en beter bereikbaar pand op industrieterrein Bosscherveld. Niet lang daarna in 1995 nam voormalig werknemer Math Stassen samen met zijn vrouw Ria het Rubberhuis over. Het bedrijf groeide al snel uit z'n jasje en betrok eind 2006 een pand aan de Karveelweg 8 in de Beatrixhaven te Maastricht.

19 november 2014 werd het pand aan de Karveelweg verwoest door brand. Het team van het Rubberhuis toonde haar veerkracht en stond snel na de brand vanuit een tijdelijke locatie opnieuw klaar voor haar klanten. In juni 2016 kon het Rubberhuis eindelijk terug verhuizen naar een prachtig nieuw pand op de oude stek aan de Karveelweg.

Rubber en plastic, daar komt het bij het Rubberhuis nog steeds op neer. De kernactiviteit en het uitgesproken specialisme is rubber. Van klein tot groot, in alle soorten, maten en variaties. Ook voor aanverwante artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u het product dat u zoekt niet vinden op onze website, neem dan contact met ons op of kom bij ons langs. We zullen ons best doen uw product te kunnen leveren. Flexibiliteit is onze specialiteit!