Maatwerk

We hebben het of we maken het!

Bij het Rubberhuis kan de professional, de doe-het-zelver, het bedrijfsleven en de particulier terecht voor allerlei producten van rubber en plastic. Vaak volstaan standaardoplossingen. Deze kunt u bij ons vinden, meestal direct uit voorraad leverbaar.

Soms is er echter behoefte aan op maat gemaakte rubber- en plastic producten of artikelen die naar eigen specificaties bewerkt zijn. Bij het Rubberhuis kunt u vertrouwen op een passende oplossing. Maatwerk leveren is van oudsher ons specialisme. We zijn er groot mee geworden en blijven investeren in nieuwe ontwikkelingen. Zo beschikken wij over een ATOM Flashcut. Met een unieke verzwaarde pneumatische oscillerende snijkop is deze machine perfect voor het snijden van pakkingsplaten, teflon, kurk, rubber en schuimstoffen tot een dikte van 25mm. We kunnen uw AutoCAD DXF-bestand direct inlezen en snijden in een razend tempo tegen lage kosten.

Bij het Rubberhuis kan men op rubbergebied diverse soorten maatwerk laten samenstellen: strippen, pakkingen, dichtingen, slangen, ringen, wielen, vloeren, stroken, raamwerk, manchetten, pendel-, tochtdeuren, etc. U kunt bij ons terecht voor maatwerk dat aan de hand van uw gedetailleerde tekening of ontwerpschets in eigen bedrijf door bewezen vakmensen secuur wordt uitgevoerd. O-ringen kunt u op aanvraag in alle maten verkrijgen en slangkoppelingen laten wij haarfijn op elkaar aansluiten.

Specifiek afgestemd op uw wensen kan het Rubberhuis producttechnisch maatwerk leveren. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij informeren u graag verder.

info@rubberhuis.nl